Hej og velkommen til min blog. Jeg vil her kort præsentere min blog og forhåbentlig komme med en god introduktion til hvad min blog går ud på og hvad I kan finde på den. Min blog er en blog primært om design og indretning hvor jeg vil skrive om de forskellige trends og nyheder inden for blogs samt skrive om mine personlige historier og erfaringer som omhandler design samt hvordan jeg benytter mig af design i min hverdag til indretning, samt hvordan jeg finder frem til de nyeste trends og tendenser inden for design.

Min blog hedder Bjarni Sigurðsson idet jeg er stor fan af den islandske kunstner og hvordan han har taget ting fra den rå islandske natur og inkorporeret i sit design. Bloggen vil indeholde design-posts inspireret af kunstnere som blandt andet Bjarni Sigurðsson samt mange andre kunstnere som jeg finder interessante. Bloggen vil også have et personligt islæt hvor jeg også vil skrive om mit personlige liv med de ting jeg laver i min hverdag, hvor design selvfølgeligt vil indgå, men også mange andre ting som naturliv, træning, madlavning samt meget mere, som jeg håber I alle vil finde interessante og følge med i.

Trine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *