Jeg er så småt kommet i sommerhumør og selvom det måske nu er tidligt at kigge efter feriedestinationer så kunne jeg alligevel ikke dy mig og har de seneste dage nærmest søgt nettet tyndt for steder jeg kan tage hen. Jeg tror næsten også at jeg allerede har truffet mit valg til hvor jeg skal hen. Jeg har altid drømt om at komme tilbage til Berlin. Jeg var der tilbage i gymnasietiden hvor det desværre var mere druk end kultur det gik op i. Jeg sad for nyligt og læse denne artikel på Politikken hvor jeg dog alligevel blev taget tilbage til den fantastiske madkultur de har i Berlin hvor jeg personligt husker noget af den udenlandske mad som helt fantastisk og diversiteten i Berlin er ikke til at finde andre steder på et så småt område i Europa.

Samtidig er Berlin også en by fyldt med fantastisk kunst både inden for og uden for på gaden hvilket selvfølgeligt også er en af de ting der tiltrækker mig og gør at jeg nærmest kun er få klik fra at have bestilt min billet. Jeg er stadig lidt på kanten om hvorvidt jeg skal tage derned selv eller tage en god veninde med. Jeg tror dog det bliver til en tøsetur. Det er altid lidt mere hyggeligt at opleve noget sammen med en, især når det er ting som kunst hvor det er godt at have et andet perspektiv på det og dermed også nemmere have mulighed for at udvide sin horisont.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *