Efter at jeg har fået mit lille flip med at indrette stuen om igen så er der sket store ting og sager. Efter min tur på loppemarkedet hvor jeg fandt lysestager og rammer så kunne jeg ikke dy mig og er ny begyndt at udskifte nogle af de større ting i stuen som var blevet gamle, slidte og kedelige. Jeg fik af en god veninde anbefalet at gå ind og kigge efter nye sofaborde på Trademax hvor hun helt bestemte mente at der kunne være noget for mig. Og det havde hun da sågar også ret i. Det tog mig ca. 10 sekunder før jeg var faldet dybt forelsket i ’Arlanda sofabord’.

Det er sådan et bord jeg længe har gået og ledt efter. Jeg ville have et lyst bord som kunne gøre stuen sommerklar og komme helt af med nogle af de mørkere farver der har ødelagt stuen før. Arlanda sofabordet har en helt fremragende kombination af dette. Der er de flotte lyse elementer, som samtidig er praktiske med god plads. Vigtigst af alt har den også den flotte træplade som bringer naturen ind i stuen. Jeg er helt vild med bordet og det var også vigtigt for mig at få noget ind som ikke lå alt for langt fra naturen. Det har givet noget helt nyt til rummet og brudt væk fra det kedelige og mørke jeg havde før. Nu mangler jeg kun nogle få justeringer til stuen med nogle flere vaser og rammer så er jeg godt kørende og klar til at indtage stuen til sommer når vejret ikke byder at kunne være udenfor hele tiden.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *