Af alle hobbyer der findes så har jeg nok fundet en jeg i min unge dage aldrig troede jeg skulle starte på, men som alligevel er kommet frem og også har fanget min interesse lidt. Strikning er begyndt at komme frem i Danmark, og som i også kan læse om her på DR så er det over hele landet at folk i alle aldre er begyndt på strikning. Jeg kan huske min mormor og min mor gjorde sig meget i strikning, men havde dog i mine unge dage aldrig forestillet at jeg skulle tage strikning op.

Det er dog super sjovt og som med design så er det en udfordring at få det hele til at gå op i en højere enhed. Jeg lærte at strikke dengang jeg gik i folkeskolen men gik som alle andre lidt væk fra det igen, så der var lige en masse jeg skulle genlære hvilket min mor dog heldigvis kunne hjælpe en del med. Det er super afslappende og det er en sjov måde at koble fra på mens man samtidig er produktiv. Nu hvor jeg er kommet godt ind i det kan jeg faktisk godt forstå hvorfor folk er så vilde med det. Man kan bruge sine hænder og samtidig kreere noget man kan sætte sit personlige præg på. Det er en super måde at slappe og samtidig lave noget man selv har stået for og siddet med i sine egne hænder, så det kan klart anbefales at forsøge.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *