summerSom jeg tidligere har skrevet så vil hele min blog ikke omhandle design. Der vil også være uddrag fra min hverdag og mit liv i al almindelighed hvilket jeg også håber I vil finde interessant. I dag har jeg oplevet noget som I fleste andre også har og jeg også tror I har nydt godt af! Dette indlæg har måske ikke så meget indhold, men er mere skrevet fordi jeg er i så godt humør at jeg følte jeg måtte skrive det ned på ord.

Sommeren er endeligt på vej og vi er for alvor ved at komme ud af vinteren. Jeg er lidt af en snehader hvis man kan sige det sådan og selvom jeg elsker islandsk design så er den kolde natur ikke noget jeg vil begive mig ud i hverdag. Jeg har brugt dagen i dag på at være uden for det meste af dagen og nyde at solen endeligt er kommet frem. Dagen blev brugt med en tur ude ved vandet hvor det dog stadigvæk var koldt med vinden der blæste ind, men det var stadigvæk super lækkert og også dejligt forfriskende at kunne være ude i naturen uden at skulle have adskillige lag tøj på. Det gode vejr har sat nogle tanker i gang hvor jeg allerede nu er begyndt at drømme mig væk til hvad jeg skal lave om sommeren. Jeg ser nu endnu mere frem til endeligt at kunne nyde den danske sommer igen og få vist sommerkjolerne frem.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *