Jeg er netop hjemvendt efter en tur på loppemarked. Jeg har aldrig været den store entusiast når det kommer til ting som loppemarkeder, men nu var der lige et i nærheden hvor der var en del yngre samt en god flok bekendte som skulle sælge deres ting. Normalt så har jeg holdt mig fra loppemarkeder fordi jeg aldrig har været bange for kun at finde gammelt skrammel jeg ikke kunne bruge til noget. Her var det dog noget helt andet, da det som jeg skrev, var en del yngre som satte deres ting til salg.

Det gjorde også at jeg faktisk fandt en del ting jeg kunne bruge. Jeg fandt et par virkelige flotte sommerkjoler som nærmest ikke var brugt, som jeg glæder mig til at springe i til sommer, hvis jeg stadigvæk kan passe dem. Det er lige med at holde øje med vægten da to af kjolerne ikke kan klare hvis jeg tager et per kilo på sidebenene.

Ud over kjoler fandt jeg også ting til indretningen. Jeg har været i gang med en mindre indretning af stuen, så det var også en af grundende til at jeg tog til loppemarkedet. Jeg fandt en masse gode ting. Der var blandt andet et sæt helt fantastiske lysestager i sølv der passer perfekt ind i vindueskarmen samt et par billedrammer i noget virkeligt smukt træ som jeg glæder mig til at få hængt op. Det var god gevinst jeg fik ud af loppemarkedet og nu er jeg meget glad for at jeg tog afsted.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *