Jeg har i dag givet mig selv en gave som jeg allerede nu er super glad for. Jeg har i lang tid haft kig på nogle nye vaser til mit fine nye bord inde i stuen og besluttede mig endeligt for at nu var det tid til at få noget til at sætte op og pryde rummet med. Jeg har haft kig på en lang række forskellige vaser og nærmest slidt et par sko op med alle de butikker jeg har været i for at finde det rette sæt.

Som så mange gange før så kunne jeg ikke dy mig og valget faldt selvfølgeligt endnu engang på et sæt vaser fra min absolutte yndlingskunster. I har nok allerede nu gættet det og det er helt korrekt, jeg har fået et sæt vaser designet af Bjarni Sigurðsson. Jeg valgte to vaser fra hans nye kollektion med det rå næsten sandmalede motiv hvor jeg valgte en helt grå og en hel lysegul. Jeg syntes at de to vaser afspejler rummet meget godt og samtidig giver det en god symbolisme i skiftet fra den kolde natur og ind i det noget varmere men stadigvæk dæmpede, nærmest forårsagtige. Det symboliserer meget godt det skifte vi også oplever i årstiden lige nu her i Danmark samt i mit liv, hvor jeg kan mærke at jeg nærmest bliver fyldt med varme nu hvor sæsonen ændrer sig hvilket vaserne hjælper godt til med for mig. Jeg elsker når der er mening i min design og det kan jeg især mærke at de her to vaser har givet mig, så jeg er super glade for dem.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *