Jeg har fået et mindre flip med alt hvad der hedder Island. Der er en grund til at navnet på min blog er opkaldt efter designeren Bjarni Sigurðsson. Jeg har altid været fascineret af den rå kunst og hvordan han har formået at få symboliseret Island igennem sit design på en helt unik og spændende måde. Mit lille Island-flip har ledt mig hen på alt andet godt fra Island med masser af kultur og især fremragende musik. Mange af mine venner har fortalt mig om Sigur Rós, men jeg har dog aldrig fået lyttet til det særligt meget før nu.
Det er for at sige det på et pænt sprog noget fremragende musik. For jer førstegangslyttere så kan jeg især anbefale jer at starte ud med at lytte til deres sang ’Hoppípolla’:

Det er noget særpræget musik men det er også mega godt. Jeg er dybt optaget af hvordan de har formået at få så mange taktarter samlet i en helhed. Det er et nummer som egentlig starter ret stort ud, men som bare bliver endnu mere fyldigt. Jeg er blevet dybt ramt af det og er egentlig lidt ked af at jeg ikke har hørt mere af det før. Det er genialt musik hvis man sidder og skal fokusere eller skrive en opgave eller andet lignende. Det er egentlig svært at beskrive lige hvad det er ved nummeret der gør det så godt som det er, men jeg kan i hvert fald anbefale folk at lytte til det samt noget af deres andet musik.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *