Dette indlæg er måske mest for min egen skyld for at kunne definere hvad det er jeg egentlig skriver om og hvad det er der driver mig til at skrive om det. Når folk skal forklare hvorfor de går op i design er der mange forskellige svar og jeg tror at der næsten ikke findes to helt identiske svar. Folk har forskellige grunde til at gå op i design hvilket også er helt acceptabelt og der findes nærmest ikke forkerte svar hvis man kan sige sådan.

Jeg startede med at gå op i design i mine teenageår hvor jeg begyndte at gå mere op i kunst og kultur for at få et afbræk fra de mange gøremål man har som teenager. Det lyder lidt mærkeligt at jeg startede som teenager, men det var dog med til at forme mig som den person jeg blev. Jeg begyndte at se ideen kunsten hvor det først var de rene linjer der gav en form for ro i mig samtidig med at det blev pænt. Efter noget tid gik jeg over i noget mere eksperimenterende, hvor det også var der jeg fandt Bjarni Sigurðsson med de mere rå og komplekse linjer.

Design og indretning giver en ro i mig og det er min måde at eksperimentere og udfordre grænser. Der er uendeligt mange muligheder som dog stadigvæk skal passe sammen. Det er denne kompleksitet som samtidig kan løses som en form for matematik der driver mig og gør at jeg stadigvæk holder ved og udvikler mig.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *