trineDu har trådt ind på min blog og som så mange andre, så undrer du dig sikkert over hvad denne side går ud på. Det kan jeg hurtigt fortælle dig – eller jeg vil i hvert fald forsøge at holde det kort. Bloggen er kort fortalt skrevet af mig, Trine, som en personlig blog hvor jeg vil skrive om alt mellem himmel og jord samt lidt til. Som navnet antyder, så har jeg noget for Bjarni Sigurðsson. Hvis navnet ikke siger dig noget, så kan jeg fortælle dig at du indtil videre er gået glip af noget! Det er der dog heldigvis råd for.

Bjarni Sigurðsson er en islandsk designer, som blandt andet laver keramik og tøj. Bjarni kommer fra Island og alt der laves af ham er også præget af den rå islandske natur. Det er denne form få råt design hvor de kolde men samtidig fantastisk flotte farvenuancer fra Island kommer i spil der har gjort mig en stor fan af Bjarni. Jeg syntes det er helt fantastisk hvordan man kan blandet noget så råt og samtidigt smukt ind i design og opnå noget helt unikt som skiller sig ud fra mængden.

Min blog vil dog ikke kun omhandle Bjarnis kunstværker som jeg vælger at kalde dem. Der vil selvfølgeligt også blevet skrevet om design fra andre af de mange dygtige kunstnere vi har. Jeg vil her på bloggen skrive om alt hvad der omhandler design og indretning men også historier fra mit liv samt mindre andre interesser. Jeg håber at I vil finde bloggen interessant og I også vil være med til at kommentere på mine artikler og gerne komme med forslag samt ønsker til hvad jeg skrive om så længe at det selvfølgeligt er inden for de emner jeg skriver om.

Kontakt

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked