Jeg har været lidt småskadet over vinteren hvilket desværre har gjort at julefedtet ikke er gået helt væk som jeg ellers havde håbet på. Jeg har ikke været den vilde fitness-udøver, men har dog alligevel været aktiv i løbet af efteråret og vinteren med gode cykelture og løbetræning jeg begyndte på.

Efter jeg kom godt i gang med løbetræningen og faktisk blev bidt af det fik jeg dog desværre en mindre forstrækning i knæet som bare ikke gad at få væk, øv! Det er dog heldigvis mere eller mindre ovre nu og jeg besluttede mig derfor at tage en tur ud i det fri.

Efter at have været væk fra løbeturene i flere uger så er det også noget helt nyt at komme ud i en dejlig frisk luft med sol i stedet for sne og bidende kulde. Det var super forfriskende og jeg fik taget en virkelig dejlig tur nede ved vandet hvor jeg for alvor kunne nyde naturen og turen tilbage i løbeskoene. Det var også dejligt forfriskende at møde andre mennesker ude på turen, hvor folk var ude og gå med både børn og hunde i det dejlige vejr. Jeg fik ikke løbet så langt som jeg måske havde håbet på jeg ville. Det gjorde dog ikke så meget, det var mere det at komme ud igen og få bevæget kroppen der var det vigtige for mig. På turen fik jeg også en herlig pause hvor jeg kunne sidde på en bænk og nyde forårssolen der spejlede sig over vandet, så det var helt fantastisk.

Trine

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *